STEVO hair salon   •   Kolekcije   •   Hair academy   •   Beauty   •   Shop   •   Novice   •   Kontakt


NEO COLLECTION 2015


V NEO kolekciji se prepleta dvojnost, gladke forme geometrično ostriženih linij, ter svoboda in močen izraz 80-ih let dvajsetega stoletja. Gre za fuzijo elegance in uporniške individualnosti.
Barve so kombinacija toplih  in hladnih svetlejših in temnejših nians, s poudarjenimi detalji. 
ORGANSKE BARVE - SO PURE by  KEUNE

Za vse stranke, ki želijo neškodljivo barvanje, za vse, ki imate težave - reakcije na klasične barve za lase, imamo fantastično novost - ORGANSKE barve za barvanje las. barve so popolnoma neškodljive za lase in lasišče, brez amonijaka, parabena in drugih škodljivih sestavin!

več informacij na www.keune.com
ali na naš tel. 01 4315138 
50% POPUST ZA redne ŠTUDENTE - vsak ponedeljek v letu!


V STEVO hair salonu imamo VSAK PONEDELJEK -50% POPUST NA VSA STRIŽENJA in BARVANJA LAS,  ter vse druge frizerske usluge, za VSE redne ŠTUDENT(K)E s potrdilom.

'Študentje ob ponedeljkih POL CENE, CELA GLAVA' je naš slogan za študente! 
HAIR STYLE NEWS 2015
Reka, Hrvaška, marec 2015


Na Reki je od 28.-29. Marca potekal najpomembnejši hrvaški frizerski sejem, v sklopu katerega je Stevo Pavlovič izvedel svoj tradicionalni MASTERCLASS striženja, barvanja in oblikovanja dolgih las. Z njim je nastopil tudi Marko Pleško, član STEVO hair academy.

Seminar je bil podprt s strani KEUNE haircosmetics, partnerja Stevo hair academy. 
KEUNE SHOW BELGRADE 2015
Beograd, Srbija, 2015


V sklopu proslave 90 let Kluba frizerjev Beograd in 50 let zveze klubov frizerjev Srbije, je Keune haircosmetics priredil show, na katerem sta nastopila Stevo Pavlovič in David Omahen iz STEVO hair academy, ter prikazala vrhunski nastop poln dinamike in kreacij striženja, barvanja in oblikovanja dolgih las. 
PRIZNANJE ZA IZJEMNE DOSEŽKE V FRIZERSTVU
Profesionalna revija Salon, Slovenski frizerski festival 2014

Slovenska frizerska revija SALON je na Slovenskem frizerskem festivalu 2014, Stevu Pavloviču dodelila priznanje za izjemne dosežke v slovenskem in mednarodnem frizerstvu, kot priznanje za vse, kar je Stevo dosegel v frizerskem poslu in s tem močno vplival na nove generacije frizerjev. 
STEVO PAVLOVIČ @ ALTERNATIVE HAIR SHOW 2015
Royal Albert hall, London

Stevo Pavlovič je četrtič nastopil na najprestižnejšem svetovnem frizerskem showu v londonskem Royal Albert hallu. Tematika njegovega nastopa je bila visoka moda striženja in barvanja las ''Cut & color Couture''. KEUNE haircosmetics je bil partner nastopa.

Gre za humanitarno prireditev, s katero nastopajoči pomagajo otrokom, ki so oboleli za levkemijo. 
STEVO PAVLOVIČ @ ALTERNATIVE HAIR SHOW 12.10.2014
Royal Albert hall, London

Alternative Hair Show je najprestižnejši frizerski show na svetu.

Namen showa je pomoč otrokom obolelim za leukemijo.
Stevo Pavlovič bo že četrtič nastopil na Alternative Hair showu.
Njegov nastop bo podprl Keune haircosmetics.
Informacije in vstopnice na www.alternativehair.org 
ORGANSKE BARVE - SO PURE COLOR BY KEUNE

So Pure by Keune je revolucionarna organska barva z dodatkom arganovega olja, brez lasem škodljivih sestavin (amoniak, paraben…). Lasje so po barvanju z So Pure barvo v resnično fantastični kondiciji, zdravi, svetleči…
So Pure organske barve so na raspolago v STEVO salonu in akademiji na Trubarjevi 44, Ljubljana. 
SLOVENSKI FRIZERSKI FESTIVAL, CANKARJEV DOM, OKTOBER 2013

Stevo team je nastopil na Slovenskem frizerskem festivalu v Cankarjevem domu. Predstavili so tehnike striženja in barvanja las v kolekcijah Expresion in Evolution. Za tem je Stevo Pavlovič predstavil Hair Coututre visoko modo oblikovanja dolgih las. 
KEUNE LOOK&LEARN CUT&COLOR WORKSHOP, BASEL

Stevo Pavlovič in sodelavec Marko Pleško sta prezentirala tehnike striženja in barvanja za Keune klijente iz Švice. Za tem so tečajniki praktično strigli ob stevovi in markovi pomoči. 
HAIR DAYS SHOW 2013, ZURICH

Stevo Pavlovič je nastopil na prestižnem Hair Days showu v Zurichu. Za Keune Swiss je predstavil Hair Couture visoko modo oblikovanja dolgih las. S svojim glamurozno futurističnim showom je navdušil internacionalnih 5.000 frizerjev. 
The Expression Collection

Expression kolekcija je fuzija geometričnih tehnik striženja in barvanja las. Linije so natančno strižene, z efekti teksture in mehkega končnega videza.

Barva je nanešena v plasteh, kjer nijanse prehajajo iz ene v drugo. Posamezne nijanse so kontrastne in dajejo močno barvno dinamiko. 
KEUNE SLOVENIJA 20 let

KEUNE Slovenija je 8.12.2012 praznoval 20-o obletnico prisotnosti na slovenskem trgu. Ob tej priložnosti je sodeloval tudi Stevo team z prezentacijo striženja in barvanja las, ter visoke mode dolgih las. 
30 ALTERNATIVE HAIR SHOW, LEGENDS
LONDON 14.10.2012

V prestižnem Royal Albert Hallu, se je odvil jubilejni 30-i Alternative hair show, namenjen otrokom obolelim za Levkemijo.

Show je ponudil tekmovanje za izbor APP nagrad, spominu na pred kratkim umrlega Vidal Sassoona, tekmovanje Visionary Award 2012, predstavitev 10-ih frizerskih svetovnih legend, ter samemu showu 20-ih internacionalnih teamov, med katerimi tudi STEVO teama, ki je tretič nastopil na AHS-u.Keune haircosmetics je podprl nastop Stevo teama.Video:
 
KEUNE 90-TH SHOW
Amsterdam 30.09.2012

KEUNE haircosmetics so praznovali 90 let delovanja.

Stevo Pavlovič je, skupaj z sodelavcem Davidom Omahnom, kot povabljeni internacionalni gost, izvedel performans ''Hair couure'', za kakih 1.500 gostov iz celega sveta.Video:
 
STEVO PROMO VIDEO


 
TEATAR HAIR SHOW
Sarajevo, Bosna in Hercegovina, 5-2012

Show je bil namenjen otrokom iz Sarajevske bolnice, ki so oboleli za Levkemijo.

Posebni gost je bil Tony Rizzo iz Alternative hair showa, London.

Nastopili so. Tim Hartley – UK, Gigi – USA, Živković Slobodan Žika – SRB, Ivan Vukčević – MNG, Stevo Pavlovič – SLO, Senad Čavdar – BIH, Senad Šehić – BIH. Show sta organizirala Senad Šehić in Senad Čavdar, v prestižnem Narodnem pozorištu v Sarajevu.

Stevo team je podprl Keune haircosmetics BiH. 
KEUNE CELEBRITY SHOW
Zagreb, Croatia, 5-2012

KEUNE ADRIATIC je organiziral proslavo 20 let delovanja v regiji. Na showu v Kazalištu Komedija, pred 500povabljencii, so nastopili: Keune academy - Croatia, Idea academy - Croatia in Stevo hair academy - Slovenija.Stevo team je predstavil ''Cut & color couture'' tehnike striženja in barvanja las, ter ''Hair couture'' oblikovanje dolgih las. 
INTERNATIONAL FASHION WEEK
Ljubljana, Slovenija, 3-2012

Stevo team je bil partner prvega International Fashion Weeka v Ljubljani. Poskrbei so za lase vseh manekenk in manekenov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine in Italije..

Na dvodnevnem dogotku so se predstavili: Mura, Rašica, Eber by JSP, Polzela, Marta Vodeb, A Viryent, Nancy Beachwerar, Urška Habjan, Katja Kuhar – vsi SLO, Pitour – AUT, Tanja Pavlov – SRB, Ivan Alduk – HR.

Info: 
www.fashion.si 
BaByliss
STEVO TEAM PARTNER INTERNATIONAL FASHION WEEKA

STEVO team bo poskrbel za oblikovanje las vsem modelom na prvem INTERNATIONAL FASHION WEEKU 12-13.4.2012, Ljubljana, Slovenija.

Info: 
www.fashion.si 
BaByliss
HAIR NEWS, 24-25.3.2012, Opatija,Hrvaška 

STEVO team seminar in show, v partnerstvu z KEUNE Haircosmetics.

Hair: 
Stevo team
Styling: 
MEM Couture
Make up: Branka Pavlovič
Choreography: Tanja Skok 
BaByliss
BAYLISSPRO AMBASADOR ZA SLOVENIJO

Z začetkom 2012 leta, je STEVO hair academy team postal BABYLISSPRO ambasador za Slovenijo. BABYLISSPRO je med frizerji izjemno priljubljen francoski brand za vrhunske profesionalne električne propomočke, kot so: Feni, likalniki, kodralniki, strojčki za striženje… ki jih na slovenskem trgu uspešno zastopa podjetje Rec trade d.o.o. iz Celja
tel. + 386 3 42 65 500
www.babylissPro.com 
dusseldorf.gif
OTROCI IZ PALESTINE

Skupina 11-ih invalidnih otrok iz Gaze – Palestina, je pod pokroviteljstvom države Slovenije in predsednika Danila Turka, bivala na rehabilitaciji v zavodu Soča v Ljubljani. Pred odhodom domov, so si otroci zaželeli novih frizur. Stevo team (Nina, Matej in Stevo) jim je to željo tudi izpolnil. Veselje otrok, Stevo teama in osebja, ki je skrbelo za otroke, je bilo resnično veliko. 
dusseldorf.gif
GALA DINNER & ALTERNATIVE HAIR SHOW 2011

Stevo Pavlovič in David Omahen sta se, skupaj z gostjo Mirko Vrbanić (Keune academy Croatia), udeležila Galla verčerje v prestižnem londonskem Royal Albert hallu. Po večerji je sledil ogled 29-ega Alternative hair showa. Vsi sodelojoči na Galla večerji in obiskovalci showa, so donirali denar za otroke, ki so oboleli za Levkemijo. 
dusseldorf.gif
TOP HAIR INTERNATIONAL – DUSSELDORF 2011

STEVO hair team je, kot veliko internacionalno ime, nastopil na TOP HAIR INTERNATIONAL showu v Dusseldorfu. Frizerji so prikazali tehnike striženja, barvanja las ter Hair Couture; oblikovanje dolgih las. Prisotnih 2.000 frizerjev je uživalo v showu. 
opatija1.gif
HAIRSTYLES NEWS 2011 –
OPATIJA, CROATIA

Stevo Pavlovič in Igor Mizič sta nastopila na Hairstyle news showu v Opatiji pred 700 prisotnimi frizerji. Prikazala sta komercialne tehnike oblikovanja dolgih las ter del nastopa, ki sta ga izvedla na Alternative hair showu v Londonu. Nastop je podprl KEUNE haircosmetics. 
novica_jan_2011_top_hair_dusseldorf.jpg
TOP HAIR INTERNATIONAL -
TREND AND FASHION DAYS 2011
19. 03. 2011 - 21. 03. 2011

STEVO hair team bo, v organizaciji ene vodilnih svetovnih frizerskih revij Top Hair International, nastopil na največjem nemškem frizerskem sejmu Trend & Fashion days. STEVO hair team bo nastopil med svetovnimi frizerskimi zvezdniki. Nastop si lahko ogledate 20. marca.

Več informacij na spletni strani www.tophair.de 
 
novica_jan_2011_opatija.jpg
OPATIJA 2011

Na letošnjem Hair News sejmu v Opatiji bosta Stevo Pavlovič in Igor Mizič izvedla show oblikovanja dolgih las na velikem odru hotela Kvarner, v soboto 12. marca.

Več informacij na elektronskem naslovu E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript


 
stevo_ahs_2010.gif
USPEŠNO LETO KEUNE SEMINARJEV

Letos (2010) je STEVO hair academy team izvedel seminarje za KEUNE stranke v Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Srbiji in na Hrvaškem. Novembra so izvedli seminar za 150 slovenskih frizerjev v hotelu Mons, v Ljubljani. Decembra bo seminar še v Zagrebu, na Hrvaškem, za 100 Keune frizerjev. Na seminarjih se prezentirajo kreativne tehnike striženja in barvanja las ter oblikovanja dolgih las.


 
stevo_ahs_2010.gif
STEVO NAVDUŠIL SVETOVNO FRIZERSKO ELITO
ALTERNATIVE HAIR SHOW 2010
London, Free Masons hall, 17.10.2010

Stevo Pavlovič je s svojim teamom frizerjev nastopil na najprestižnejši svetovni humanitarni frizerski prireditvi; Alternative hair showu v Londonu. Namen showa je pomagati otrokom, ki so zboleli za levkemijo. Stevo je dolgoletni član prestižnega Alternative hair cluba, leta 2009 je nastopil na Alternative hair showu na Dunaju, letos pa so ga organizatorji povabili v London, kjer prireditev poteka že 28 let.

Nastopili so še : Vidal Sassoon, Sanrizz, TIGI, Tim Hartley, Guy Kremer, Burlingtons Saco, Alan Edwards, Mark Woolley iz Velike Britanije, Gandini in Carlo Bay iz Italije, Nicholas French iz ZDA, Koshuke Visual Network z Japonske, Dimitriy Vinokurov iz Rusije, Klaus Peter Ochs iz Nemčije ter Fehringer iz Avstrije. 


Hair: Stevo Pavlovič, Igor Mizič
Make up: Brigitte
Coreography: Tanja Skok
Modeli: Bronz models
Več na www.alternativehair.org

Poglejte film:

 
animacijathemuses.gif
KOLEKCIJA THE MUSE

Kolekcija The Muse je glamurozna, ženstvena, seksipilna. Lasje so oblikovani v okrogle forme, ki se prepletajo in ustvarjajo volumen.


Hair: IGOR MIZIC @ STEVO
Make up: BRANKA PAVLOVIC
Photo: JURE BRECELJNIK
Styling: JELENA PROKOVIC @ JSP
Products: KEUNE


 
 
ahs-2010---teams.gif
ALTERNATIVE HAIR SHOW

Stevo Pavlovič in njegov team so povabljeni v London z namenom, da 17. 10. 2010 nastopijo na ALTERNATIVE HAIR SHOWU, ki velja za največji frizerski spektakel na svetu, kjer priložnost za nastop dobijo le največja frizerska imena.

Po lanskoletnem nastopu na Alternative Hair showu na Dunaju, je ustanovitelj in glavni organizator g. Tony Rizzo, osebno povabil Stevota in njegov team, da nastopijo med elitnimi svetovnimi imeni, pred elitno publiko iz celega sveta, kar je zgodovinski dogodek za slovensko frizerstvo.

Naslov letošnje prireditve je MASQUERDE. Denar od vstopnic in donacij, do sedaj so ga zbrali več kot 7 milijonov funtov pa, tako kot od začetka delovanja Alternative hair cluba, leta 1983, gre v sklad zdravljenja otrok, ki so zboleli za levkemijo.


Informacije in vstopnice dobite na
www.alternativehair.org
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Tel.: +442072423040
 

 
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>